GINOP 5.3.1
Pályázat kkv-nak a rugalmas foglalkoztatás bevezetésére


eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.


Nyertes pályázat neve:Munkahely teremtés és megtartás támogatása a KKV szektorban rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésével
Nyertes pályázat kódja:GINOP-5.3.1-14-2015-00XX
Nyertes vállalat neve:eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
Nyertes vállalat honlapja:www.enet.hu
Pályázati kapcsolattartó neve:Lukács Mariann
Pályázati kapcsolattartó beosztása:projektvezető
Pályázati kapcsolattartó e-mail-es elérhetősége:ginop@enet.hu
Pályázati kapcsolattartó telefonos elérhetősége:+36 1 373 07 79
A megvalósító bemutatása:Az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. magyar tulajdonú, mára már több mint 45 fős vállalatként 2001. óta foglalkozik adatbányászattal, egyedi fejlesztéssel, üzleti elemzéssel, piackutatással, vezetési tanácsadással és projektmenedzsment szolgáltatások nyújtásával. Szakértőink többéves tapasztalattal bírnak szervezetfejlesztési tanácsadás területen. Önkormányzatok, illetve kis- és középvállalkozások átszervezési folyamataiban nyújtottunk támogatást, kiemelten a módszertan kiválasztásában, és végrehajtásában.
Feladatunknak érezzük, hogy ne csak koncepciót alkossunk, hanem javaslatokat is tegyünk a szervezetek számára és támogassuk is a megvalósítást folyamatosan mérhető eredmények kontrolljának bevezetésével. A folyamatok átvilágításától kezdődően a folyamatfejlesztésen át a mérhető eredmények fenntarthatóvá tételéig állunk a szervezetek rendelkezésére.
Az elmúlt 5 évben rugalmas foglalkoztatási területen 30 önkormányzat és 15 vállalkozás számára nyújtottunk segítséget a „rugalmas munkahelyek” kialakításában. Ezek a projektek mind Európai Uniós finanszírozásban valósultak meg, a kis és közepes összértékűektől a jelentős méretű beruházásokig szinte minden kategóriában.
Cégünk ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal és ISO 14001 környezetközpontú rendszer tanúsítvánnyal rendelkezik.
A pályázat rövid bemutatása:Pályázatunk keretében olyan átvilágítási szolgáltatást végzünk ügyfeleink számára, melynek eredményeképp lehetőség nyílhat a rugalmas foglalkoztatás bevezetésére, ezáltal hatékonyabb, minden érintett számára kedvezőbb munkavégzési formák kialakítására. A projekt elsősorban a 6 éven aluli gyermeket nevelő szülők számára kíván nagyobb mozgásteret kialakítani a munkaerő piacon, ugyanakkor az audit során minden rugalmas foglalkoztatási lehetőséget megvizsgálunk a hatékonyság növelése érdekében. Elnyert pályázatunk megvalósítása során 1500 fő munkvállalót foglalkoztató kis- és közepes vállalkozás átvilágítását vállaltuk az Európai Unió felé.
Link a projekt honlapjához:http://www.enet.hu/szolgaltatasok/menedzsment-tanacsadas/