GINOP 5.3.1
Pályázat kkv-nak a rugalmas foglalkoztatás bevezetésére


Az ABACUS-AUDIT Könyvvizsgáló Felszámoló és Gazdasági Kft. konzorciuma 
 


Nyertes pályázat neve:„FLEXI-JOB rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” 
Nyertes pályázat kódja:GINOP-5.3.1-14-2014-00005
Konzorciumvezető vállalat neve:ABACUS-AUDIT Könyvvizsgáló Felszámoló és Gazdasági Kft.
Konzorciumvezető vállalat honlapja:www.abacusaudit.hu
Nyertes partnerszervezet neve:Kontakt Képző Központ Kft.
Nyertes partnerszervezet neve:JOB Személyzeti Tanácsadó Kft.
Pályázati kapcsolattartó neve:Orosz Hajnalka
Pályázati kapcsolattartó beosztása:projektmenedzser
Pályázati kapcsolattartó e-mail-es elérhetősége:hajnalka.orosz@abacusaudit.hu
Pályázati kapcsolattartó telefonos elérhetősége:36 70 381-0472
A Konzorcium bemutatása:

Az ABACUS–AUDIT Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalat a tanácsadó piacon. Társaságunk 1997-ben alakult és elsősorban gazdasági-, adó-, jogi- és munkaügyi szaktanácsadási és könyvviteli és munkaügyi szolgáltatások mentén fejlődött. 2000-től a Magyar Könyvvizsgáló Kamara által bejegyzett könyvvizsgáló cégként működünk. Partnereink részére komplex vállalati tanácsadást nyújtunk a gazdálkodási és HR működési folyamatokban, különös tekintettel cégalapítások, vállalati átalakulások megvalósításában, üzleti, vezetési tanácsadás területén. Teljes körű adó- számviteli-, pénzügyi és munkajogi tanácsadást végzünk kiemelten a szervezetfejlesztési átalakítások, munkakörök átvilágítása kialakítása területén. Ügyfeleink között található multinacionális cég, kis- és középvállalatok, az üzleti és a non-profit szféra területéről, önkormányzatok, alapítványok és civil szervezetek. Az ABACUS-AUDIT Kft. tevékenységi szakterületeire felelősségbiztosítással rendelkezik. A Magyar Könyvvizsgáló Kamara és a FOE tagja. 2012 évtől kiemelten foglalkozunk komplex szervezetfejlesztési és HR átvilágítási feladatok ellátásával. Rendelkezünk tapasztalattal 6 éven aluli gyereket nevelő (korábban/jelenleg) gyermekgondozási szabadságon lévő szülő foglalkoztatottakkal kapcsolatban, megvalósítók voltunk többek között 5 TÁMOP 245 projektnek. Országosan további 21 fős könyvvizsgálói, jogi, bér és munkaügyi szakértői partneri hálózattal rendelkezünk. Országosan végezzük tevékenységünket, a főváros mellett 4 konvergencia régióban rendelkezünk telephellyel.

A Kontakt Képző Központ Kft.  a megalapítása óta dinamikusan fejlődő vállalkozás a szervezetfejlesztési, a humán erőforrás fejlesztési piacon. Alapítói több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a közösen alapított cégükben, 2010 óta foglalkoznak felnőttképzéssel, vállalkozás- és szervezetfejlesztéssel, tanácsadással, coachinggal . Partnereink számára komplex szervezetfejlesztést nyújtunk mind a gazdasági, mind a humán erőforrás területen, kiemelten a fejlődő, vagy változás előtt álló vállalkozások esetén, a munkatársi és vezetői coaching, tanácsadás, képzés. Ügyfeleink főként kis- és középvállalkozások, de található közöttük nagyvállalat,  az üzleti és a non-profit szféra területéről önkormányzat, civil szervezet is.  Kiemelten foglalkozunk komplex szervezetfejlesztési és HR átvilágítási feladatok ellátásával, 2012 évtől két TÁMOP 245 kkv projekt megvalósítói voltunk. 2014-ben 920 óra képzést, 660 óra coachingot, 1100 óra műhelymunkát és 400 óra tanácsadást valósított meg cégünk. Országosan végezzük tevékenységünket, a főváros mellett 5 konvergencia régióban rendelkezünk telephellyel.

A JOB Kft., mint a JOBGROUP tagja egy 22 éve sikeresen működő, 100%-ban magyar tulajdonú, egyik legnagyobb személyzeti tanácsadó és szolgáltató vállalat hazánkban. Partnereinknek teljes körű személyzeti tanácsadást és magas színvonalú HR szolgáltatást nyújtunk, különös tekintettel a megváltozott munkaképességű munkavállalók nyílt munkaerő-piaci integrációjának elősegítésére, a HR outsourcing-ra, HR branding-re, valamint a munkaerő-közvetítésre és - kölcsönzésre.

A pályázat rövid bemutatása:

A projektünk megvalósításával hozzájárulunk a rugalmas foglalkoztatás elterjesztése, a munka és a magánélet összehangolásának segítése, valamint a kisgyermeket nevelő nők foglalkoztatásának növelése célok eléréséhez.

Tevékenységünket országos szinten végezzük - mind a 6 konvergencia régióban rendelkezünk telephellyel -, kiemelten a leghátrányosabb helyzetű régiókban, mint a Dél-Alföldi és Észak-Alföldi régiók, melyhez mind az infrastrukturális, mind a szervezeti, szakmai, személyzeti feltételek adottak.

 Link a projekt honlapjához:www.abacusaudit.hu