GINOP 5.3.1
Pályázat kkv-nak a rugalmas foglalkoztatás bevezetésére


Az EconoConsult Projekt Tervezési, Fejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft. konzorciuma  


Nyertes pályázat neve:Átvilágítási megoldás a családbarát foglalkoztatásért
Nyertes pályázat kódja:GINOP-5.3.1-14-2014-00006
Konzorciumvezető vállalat neve:Econoconsult Kft.
Konzorciumvezető vállalat honlapja :www.econoconsult.hu
Nyertes partnerszervezet neve:Training360 Kft.
Nyertes partnerszervezet neve:SALIO Személyzeti Tanácsadó Kft.
Pályázati kapcsolattartó neve:Takács Mónika
Pályázati kapcsolattartó beosztása:projektkoordinátor
Pályázati kapcsolattartó e-mail-es elérhetősége: monika.takacs@training360.com
Pályázati kapcsolattartó telefonos elérhetősége:

36 1 880 0050, 36 30 411 4818

A Konzorcium bemutatása:

Az EconoConsult Kft. 1993-ban alakult, 20 éves múltra tekint vissza a tanácsadói piacon.  A cég alapításának célja a magyarországi forprofit és nonprofit szervezetek minél szélesebb körű támogatása, számukra tanácsadás, és projektmenedzsment tevékenységek nyújtása. A 2013 végére szinte már megszámlálhatatlan projekt elkészítésében és menedzselésében vettünk részt. ISO 9001:2008 irányítási rendszerrel rendelkezünk. Az EconoConsult Kft. jövőbeni célja, hogy forprofit és nonprofit szervezetek tanácsadó szakértőjeként továbbra is együttműködjön az ügyfelek humán- és eszközfejlesztésében, versenyképességének javításában, kutatási projektjeikben, kiemelten fókuszálva a 2014-2020 közötti időszak operatív programjaiban meghatározott célokra.
Jelenleg nyújtott szolgáltatások:
projektmenedzsment, forrástérkép összeállítása, előzetes szükségletfelmérés, megvalósíthatósági tanulmány, cash-flow tervek készítése, elszámolás-menedzsment, monitoring tevékenység, projektkövetés, projektdoktori feladatok, kockázatelemzés, Hr és munkajogi tanácsadás, HR műhelymunka, workshop, tanácsadás, mentorálás.

A Training360 Kft. átalakulással 2011-ben jött létre. A cég alapításának indoka, hogy a szervezet szakmai és üzleti céljainak megvalósítását a lehető legprofesszionálisabb formában valósíthassa meg. A vállalkozás profilja a komplex oktatási megoldásszállítás. A cég székhelye a kezdetektől fogva: 1117 Budapest, Budafoki út 56.
A Training360 ügyfelei között megtalálható az összes vezető Magyarországon aktív multinacionális vállalkozás. Célunk, hogy szakembereinek ezeknél a cégeknél megszerzett tudását és tapasztalatait a magyarországi kkv-k számára használja fel. A szervezeti megoldások kivitelezéséhez rendelkezésre áll: tanácsadás, műhelymunka, tréning, egyéni és csoportos coaching, on-the-job támogatás, shadowing, mentorálás, train-the-trainer programok, online oktatás, mentorált oktatás, e-learning megoldások, szolgáltatások.        

A SALIO Személyzeti Tanácsadó Kft., 2010-ben alapított szakértői iroda, melynek küldetése, hogy a hazai KKV szektor szereplőinek, üzleti céljaik eléréséhez hatékony, szakmai segítséget adjon, az emberi erőforrás menedzsmenttel kapcsolatos valamennyi feladat professzionális átvállalásával.
A vállalat ügyvezetője Korycki Adrienn. Közel 10 év nagyvállalati felső vezetői múlttal rendelkezik, senior HR igazgató pozícióban. Szakirányú diplomát szerzett HR szakon a Pécsi Tudományegyetemen, majd a Corvinus Egyetemen Vezetés és Szervezés szakközgazdász tanulmányokat folytatott, 2012-ben pedig Szakokleveles munkajogi tanácsadóként végzett újra a Pécsi Tudományegyetem falai között.
Jelenleg nyújtott szolgáltatások:
- teljes körű szervezet- és működésfejlesztési folyamatgazdaként jelenünk meg;
- a megfelelő munkaerő kiválasztását (szakértő, vezető) menedzseljük;
- képzés, kompetencia-fejlesztés és coaching tevékenységgel erősítjük Megbízónk munkavállalóit;
- útmutatást adunk a munkajog, munkaügy, kompenzációs rendszerek világában;
- HR outsourcing partnerként nyújtunk komplett és folyamatos támogatást az emberi erőforrás menedzsment területén.

A pályázat rövid bemutatása:Konzorciumunk küldetése, olyan komplex fejlesztési projektek megvalósítása, egyedi, „360 fokos audit” módszertan alapján, amelyek Magyarország elmaradott régióinak felzárkózását segítik, összhangban a Kormány és az Európai Uniós fejlesztési politikákkal.
Link a projekt honlapjához:www.econoconsult.hu