GINOP 5.3.1
Pályázat kkv-nak a rugalmas foglalkoztatás bevezetésére


A Consact Minőségfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft. konzorciuma


  


Nyertes pályázat neve: „ A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergenciarégiókban”
Nyertes pályázat kódja: GINOP-5.3.1-14-2015-00036
Konzorciumvezető vállalat neve: CONSACT Minőségfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft.
Konzorciumvezető vállalat honlapja : www.consact.com
Nyertes partnerszervezet neve: Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány (SEED)
Pályázati kapcsolattartó neve: Kovács József
Pályázati kapcsolattartó beosztása: szervezetfejlesztési igazgató
Pályázati kapcsolattartó e-mail-es elérhetősége: kovacsj@consact.hu
Pályázati kapcsolattartó telefonos elérhetősége: 36 30 9545 590
A Konzorcium bemutatása:

 A CONSACT Minőségfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft. 1992-ben alakult, azzal a céllal, hogy üzleti tanácsadói munkájával segítse partnereit versenyképességük javítása és a sikeres piaci jelenlét érdekében. Munkánkat élenjáró tanácsadói és fejlesztési módszerek, a legjobb gyakorlatok alkalmazásával végezzük, ami lehetővé teszi, hogy komplex módon tudjuk kezelni a megrendelői kör minden igényét. Az elmúlt években a KKV-kkal való együttműködésünket számos  sikeresen megvalósított  szervezetfejlesztési, HR fejlesztési projekt jellemzi. Szakembereink az elsők között vettek rész a rugalmas foglalkoztatási formák magyarországi bevezetésében.

A SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítványt 1990 elején vállalkozói érdekképviseletek, felsőoktatási intézmények, pénzintézetek és minisztériumok hozták létre. Az alapítvány küldetése, hogy segítse a magyarországi vállalkozói kultúra és környezet fejlesztését, a sikeres, hatékony és fenntartható kis- és középvállalkozások létrejöttét és fejlődését. Az Alapítvány kiemelt célcsoportjai egyrészt a családi-, és női vállalkozások, másrészt az innovatív, és emellett a fenntarthatóság alapelveit követő vállalkozások. Az Alapítvány hazai és nemzetközi fejlesztési projektjei segítségével azonnal hasznosítható tudást, illetve a szakmai konferenciák, workshopokon keresztül tudásmegosztási és kapcsolatépítési lehetőségeket biztosít.

A pályázat rövid bemutatása: Pályázatunk megvalósítása során startégiai célunk a KKV-k vállalati munkaszervezési kultúrájának javítása, a rugalmas munkaszervezési formák elterjesztése, valamint a munka és a magánélet összehangolása. Munkánk közvetlen célja, hogy komplex szervezet és kompetenciafejlesztési szolgáltatások biztosítása mellett, meghatározott módszertan keretében segítséget nyújtsunk a rugalmas foglalkoztatási módok bevezetésében a hátrányos helyzetű munkavállalók esélyeinek javítása érdekében.
Link a projekt honlapjához: www.rugalmasvallalkozas.hu